Ekstra udstyr til cyklen

Extra equipment for the bikeNogle cykler kommer med alt det, man har brug for fra starten af. Det kan være, at der bare er tale om et transportmiddel, og at man derfor ikke har brug for mere. Andre vil gerne have monteret en cykelkurv eller lygter foran. Det kan være de magnetiske, som virker, bare man træder i pedalerne, men det kan også være holdere til en god og kraftig lygte foran og bagpå, så man er sikker på at blive set i mørket.
Man kan også skifte sit styr ud til et andet, der passer bedre og er mere komfortabelt, hvis man skal køre meget langt, eller hvis man bare vil have en anden stilling, når man kører. Der er jo forskel på, om man foretrækker at sidde bukket sammen over styret, eller om man bedst kan lide at sidde med rank ryg hele tiden.
Andre vil gerne have en særlig saddel. Enten en, som er ekstra bred og blød, en smal og hård racersaddel, eller en dyr luksuriøs en af læder, som kan holde til det hele, og som ikke bliver gennemblødt i regnvejr.
Der er også muligheder for at få børnesæder eller udstyr, så man kan have en vogn bag på cyklen, hvor børnene kan sidde i eller en efterspænder, som er en børnecykel, der består af baghjul og pedaler, men for fordelen sidder spænd fast på den voksnes cykel lige under sadlen.
Endeligt er der forskellige cykeltasker, holdere til drikkedunke og cykelcomputere til dem, som bruger deres cykler til motion eller godt kan lide at tage på cykelferie.
Mulighederne er mange, og det er altid en god idé at lade en professionel udføre arbejdet, så man er sikker på, at det ekstraudstyr, som bliver sat på, passer til den model af cykel, som man har, og at cyklen kan klare vægten, hvis det er tungere udstyr, der også skal kunne bære vægten af et barn.

Add Your Comment