Teknologiske gadgets enhver cykelentusiast bør have

Sikkerhed er noget af det vigtigste – både i trafikken, men så sandelig også i forhold til stjålne cykler. Rigtig mange bruger en cykellås, hvilket naturligvis er en god idé. Dog ser vi, at tyvene har så gode redskaber, at de blot klipper låsen over, hvis de vil have cyklen. I dag kan du få den såkaldte detektivpedal, som fortæller dig, hvis din cykel bliver flyttet, og præcis hvor den befinder sig. Dette kan hjælp dig til at finde frem til den. Giv placeringen til politiet, og så har du helt sikkert snart din cykel igen.

Lås din cykel op med telefonen

Macfyn.dk elsker teknologiske vidundere. Et af disse kunne snildt være cykellåsen, som du kan låse op via en app. Kort sagt, låser du din cykel fast med låsen, og når du nærmer dig cyklen, bliver låsen helt automatisk låst op. Dette sker via en app, som du har installeret på din smartphone, som kun passer til lige præcis din lås. Der er selvfølgelig ikke andre, der kan låse din lås op med app’en, men den er 100 % personlig og kan kun benyttes af dig. Dette er uden tvivl en super sjov ting, som gør, at du ikke behøver huske dine nøgler.

Bliv set i trafikken

Alle ved, hvor vigtigt det er at blive set i trafikken, når man cykler. Dette gælder især i mørke, hvor man naturligvis skal køre med lygter på. Endnu en måde at blive set på, når man rækker armen ud eller op, er de såkaldte jazzhænder. Dette er et par handsker, som har indbyggede lys, som lyser op, når du strækker armen ud til siden eller op i vejret, som bilerne ikke kan se, når det er mørkt. Med disse handsker kan du nu også blive set i mørke, hvilket styrker din sikkerhed i trafikken – kan varmt anbefales.