Udstyr til cyklen

Equipment for the bikeNår man køber en ny cykel, så er det vigtigt, at man også har det rigtige udstyr til den, ellers er den jo ikke lovlig at køre på ude på vejene.
Der er mange ting, som en cykel skal have, før den er lovlig, og det første som man skal kigge efter er, at den har de reflekser, der er lovlige. Reflekserne er med til at sikre, at man bliver set, når man kører rundt i mørket. Det er lovpligt at have reflekser foran på cyklen, et rødt katteøje bagpå, og man skal samtidig have reflekser i hjulene. Når man har styr på det, så skal man til at kigge på, om man har en ringeklokke, og om den virker efter hensigten. Når der er kommet styr på alle disse ting, så skal man kigge på, hvad man ellers har brug for.
Det er en selvfølgelige, at skal anskaffe sig en lås, da det er jo desværre ikke sådan, at man kan efterlade sin cykel stående ulåst for så forsvinder den desværre hurtigt igen. Hvis forsikringen skal dække i tilfælde af tyveri, er det nødvendigt, at man køber en lås, som er godkendt af forsikringen, da der ellers ikke vil være dækning på tyveriet fra forsikringens side.
Hvis man har købt en mountainbike, er det sikkert og vist, at man også skal have nogle skærme med, da der ikke er noget værre end at cykle i regnvejr, hvis man ikke har skærme på, da man med sikkerhed vil blive gennemblødt og samtidig smide mudder og andet skidt op på tøjet.
Lygter er en nødvendighed, og nogle cykler kan få monteret magnetlygter, der vil tænde, så snart man drejer hjulet på cyklen, mens andre ikke kan få dem monteret, og der er det nødvendigt, at man får monteret nogle andre typer lygter, der er godkendt, og som vil sikre, at man bliver set om natten.

Add Your Comment